Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Володимир Зеленський готовий у випадку необхідності прилетіти на Закарпаття

Володимир Зеленський готовий у випадку необхідності прилетіти на Закарпаття

Володимир Зеленський готовий у випадку необхідності прилетіти на Закарпаття

Президент України Володимир Зеленський зателефонував вчора, 23 травня, виконувачу обов’язків голови Закарпатської облдержадміністрації Ярославу Галасу, щоб почути оперативну інформацію про наслідки паводка на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Я.Галас доповів про ситуацію по районах області в басейні річок Ужа, Тиси і Боржави з кількістю підтоплених дворогосподарств та сільгоспугідь, зруйнованих берегоукріплень та об’єктів інфраструктури, можливими людськими жертвами (нещасний випадок із 11-річним школярем у Воловці). А також повідомив про засідання оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому дані доручення районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування, обласним управлінням Держслужби з надзвичайних ситуацій, водних ресурсів річки Тиса, Національної поліції, Служби автомобільних доріг щодо порядку дій під час паводка.

Читайте також:
На Закарпатті знайшли тіло хлопчика, якого віднесло течією, – ЗМІ
Реклама

– Більш повна картина щодо руйнівних наслідків стихії буде відома наступного тижня, одразу після того, як комісії по районах проведуть «інвентаризацію» й оцінять завдані збитки, – повідомляє Я.Галас. – Однак уже зараз зрозуміло, що Закарпаттю доведеться звертатися до Кабінету Міністрів України з проханням виділити області з резервного фонду кошти для ліквідації наслідків негоди.

Президент доручив облдержадміністрації тримати ситуацію під контролем і запевнив, що у випадку необхідності готовий особисто прилетіти на Закарпаття, щоб проконтролювати ліквідацію наслідків паводка.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно