Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міністр МНС подарував лікарні 12 своїх річних заробітків

Міністр МНС подарував лікарні 12 своїх річних заробітків
Учора, 3 квітня, Іршавська районна лікарня отримала новітнє діагностичне та лікувальне обладнання, яке медикам подарували міністр МНС Віктор Балога та депутат облради Павло Балога. Як повідомив...

Учора, 3 квітня, Іршавська районна лікарня отримала новітнє діагностичне та лікувальне обладнання, яке медикам подарували міністр МНС Віктор Балога та депутат облради Павло Балога.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив завідувач пологовим відділенням Іршавської районної лікарні Василь Якубець, щорічно в закладі народжується майже 1300 немовлят. І з кожним роком кількість пологів лише збільшується.

Приблизно 60 пологів на рік – передчасні. Досі заклад не був укомплектований всім необхідним медичним обладнанням, - повідомили в прес-службі облради.

Реклама

У вівторок для пологового відділення подарували обладнання різного спрямування: чотири кювези, в тому числі й один транспортний, УЗД-апарат, діагностичне обладнання, призначене для породіль та недоношених дітей загальною вартістю майже 2,5 мільйона гривень. «В одному з кювезів вже третю добу виходжуємо дівчинку, яка народилася вагою півтора кілограми. До цього таких малюків ми направляли в обласну дитячу лікарню. Ця апаратура допоможе врятувати не одне життя. Ми зможемо надавати нашим породіллям медичну допомогу, наближену до європейський стандартів», - констатує Василь Якубець.

Нагадаємо, що згідно з декларацією, яку оприлюднив сайт МНС, Міністр із надзвичайних ситуацій Віктор Балога у 2011 році заробив 209 тисяч 669 гривень. Виходить, що лікарні він подарував приблизно 12 своїх річних заробітків.

Реклама

Довідка:

Пологове відділення Іршавської райлікарні відкрили у серпні минулого року. Активно зводили об’єкт з 2006 року як за рахунок державної скарбниці, так і коштом області. Загальна вартість робіт – трохи більше 7,7 мільйонів гривень. Відділення розраховане на 38 ліжок. Тут облаштували операційні зали, одномісні палати, оснащені санвузлами, душовими кабінами, спеціальними ліжками. Створили всі умови для впровадження новітніх технологій, рекомендованих Всесвітньою асоціацією гінекологів та Міністерством охорони здоров’я України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно