Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Femen приїдуть до Мукачева на мітинг проти тарифів на воду

Femen приїдуть до Мукачева на мітинг проти тарифів на воду
Олександра Шевченко, одна з кураторів громадського руху Femen підтвердила «Панорамі Мукачева», що вони приймуть участь у акції протесту в Мукачеві. Нагадаємо, що з таким проханням до епатажних дівчат...

Олександра Шевченко, одна з кураторів громадського руху Femen підтвердила «Панорамі Мукачева», що вони приймуть участь у акції протесту в Мукачеві. Нагадаємо, що з таким проханням до епатажних дівчат звернувся у своєму листі ініціатор «антиводоканальної» кампанії Олександр Гокс.

ВІДЕО ДНЯ

Акція, швидше за все, пройде наступного тижня в центрі Мукачева. Залишається тільки здогадуватись, які саме транспаранти будуть тримати в руках дівчата. Хоча, звичайно, увагу журналістів та учасників мітингу написи на плакатах будуть цікавити менше всього.

До акції протесту вже погодились приєднатися громадські організації «Єдність поколінь», «Ініціатива» та мукачівські соціалісти. Організації «Жасмін» та «Союз Українок» відповіді ще не дали.

Реклама

Як стверджує Олександр Гокс, завдяки Femen він хоче привернути увагу центральних ЗМІ до катастрофічної ситуації в «Мукачівводоканалі». У заявці про проведення мітингу він хоче заявити 5 тисяч учасників, хоча побоюється, що людей прийде більше. Очевидно, що Мукачівський МВ УМВС самотужки не справиться з забезпеченням охорони такого масового дійства. Заявку на посилене патрулювання вже подали Мукачівське управління служби безпеки, районний відділ міліції та ряд міських відділків з сусідніх районів.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно