Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді на ЗНО з англійської мови не прийшло майже 50 зареєстрованих учасників

В Ужгороді на ЗНО з англійської мови не прийшло майже 50 зареєстрованих учасників

В Ужгороді на ЗНО з англійської мови не прийшло майже 50 зареєстрованих учасників

У вівторок, 28 травня, відбулося ЗНО з англійської мови. В окрузі міста Ужгорода працювали три пункти тестування (на базі Класичної гімназії, Лінгвістичної гімназії та УЗОШ №8). Взяли участь 674 учасники тестування з 722 зареєстрованих. На всіх пунктах зовнішнього незалежного оцінювання використовувалися металодетектори, але порушень процедури проходження ЗНО учасниками не зафіксовано.

ВІДЕО ДНЯ

На виконання завдань частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)» було відведено 30 хвилин. Учасникам запропонували прослухати кілька аудіозаписів тривалістю від 10 секунд до 3 хвилин кожний. Інші завдання випускники змогли виконувати у довільному порядку.

Результат виконання завдань №1-16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», №17-32 частини «Читання», №39-43 та №49-53 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо» буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на рівні стандарту або академічному рівні.

Реклама
Читайте також:
ЗНО з української мови і літератури: оприлюднено правильні відповіді

Результат виконання завдань всього тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні, а також буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.

Реклама

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту – 72 бали. Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з англійської мови відбудеться не пізніше 19 червня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів і таблиця переведення тестових балів з англійської мови у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Як зазначили прес-службі Ужгородської міської ради, результати тестування з англійської мови будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 20 червня. Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів, повідомили в управлінні освіти Ужгородської міської ради.

Нагадаємо, у школах Мукачева останній дзвоник пролунає 31 травня.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно