Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області вилучили з небезпечного середовища 4 дітей

В області вилучили з небезпечного середовища 4 дітей

З метою запобігання і припинення найгірших форм праці дітей, особливо немовлят, яких використовують для жебракування, служба у справах дітей облдержадміністрації та ГУ Нацполіції України в Закарпатській області з 13 по 17 травня провели оперативно-профілактичні відпрацювання «Малюк».

ВІДЕО ДНЯ

За цей час було здійснено 49 перевірок залізничних та автовокзалів, автобусних зупинок та центральних вулиць міст. Обстежено 84 сім’ї, де батьки, або особи, що їх замінюють, ухиляються від виконання своїх обов’язків. 4 дитини вилучено з небезпечного середовища та влаштовано до лікарняних закладів, зокрема, в Ужгородському районі – 2 дитини, Мукачівському та Хустському районах – по 1 дитині.

Читайте також:
Поліція встановила особу дівчинки, яку знайшли мертвою на Закарпатті
Реклама

На батьків або осіб, що їх замінюють, складено 13 адмінпротоколів за ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків по вихованню дітей) у тому числі: 4 – у Свалявському районі, 3 – Ужгородському, 2 – Іршавському, 2 – Перечинському, по одному – у Рахівському та Воловецькому районах.

Взято на облік 5 дітей, які проживають у 2-ох функціонально-неспроможних сім’ях (Воловецький район – 3 дитини, Рахівський район – 2).

Реклама

«Питання щодо запобігання і ліквідації жебракування дітей, особливо використання з цією метою немовлят, перебуває на постійному контролі в службах у справах дітей та відділах і відділеннях національної поліції ГУНП в Закарпатській області», – зазначили в прес-службі Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, поліція знайшла 12-річну дівчинку, яка втекла із притулку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно