Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді вручили дипломи випускникам проєкту «Україна – Норвегія»

В Ужгороді вручили дипломи випускникам проєкту «Україна – Норвегія»

В Ужгороді вручили дипломи випускникам проєкту «Україна – Норвегія»
ВІДЕО ДНЯ

Проєкт передбачає безкоштовну професійну перепідготовку військовослужбовців Збройних Сил України та інших силових структур, звільнених у запас, а також членів їхніх сімей. Фінансується Міністерством закордонних справ Королівства Норвегія з лютого 2018 року, організатор виконання в Україні – Міжнародний фонд соціальної адаптації.

У рамках проєкту, зокрема, студенти прослухали курс за фахом «Менеджмент туристичної та готельно-ресторанної сфери». Після закінчення професійної перепідготовки слухачам видають дипломи та сертифікати: диплом університету NORD (Норвегія) та диплом про проходження курсів від Ужгородського національного університету, на базі якого відбувається навчання.

Реклама

Вчора дипломи вручили 43 випускникам, які поділилися враженнями від тримісячного навчання. На урочистостях випускників привітав і в.о. Ужгородського міського голови, заступник міського голови Олександр Білак, подякував керівництву та викладачам УжНУ, норвезьким партнерам, організації «Наше рідне Закарпаття», яка виступила співвиконавцем проєкту, побажав випускникам жити і працювати в мирній країні, успіхів і вдосконалення.

Читайте також:
Угорські дипломати підрахували кількість українців, які навчались на курсах угорської мови
Реклама

Із вітальними словами виступили і перший проректор УжНУ, професор Олександр Сливка, директор департаменту економічного розвитку Закарпатської ОДА Денис Ман, президент Міжнародного фонду соціальної адаптації Володимир Рубцов.

Також переглянули відеозвернення Надзвичайного і повноважного посла Норвегії в Україні Уле Тер’є Хорпестада. За словами організаторів, цей випуск унікальний тим, що у групі були учасники з різних районів Закарпаття, від Ужгорода до Рахова. Також згодом випускникам видадуть і дипломи екскурсоводів у сфері туристичної гастрономії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно