Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Рахові реконструюють мережу водопостачання, а в Тячеві – ЗОШ №2

У Рахові реконструюють мережу водопостачання, а в Тячеві – ЗОШ №2

У Рахові реконструюють мережу водопостачання, а в Тячеві – ЗОШ №2

На ці потреби виділяють близько 19 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку. 6 червня комісія Мінрегіону погодила фінансування  важливих для Рахова й Тячева проектів.

ВІДЕО ДНЯ

За понад 9 млн. 400 тис. грн  здійснюватимуть реконструкцію мереж водопостачання та каналізування  по вулиці Шевченка (від буд.№42 до №130) в м. Рахів. На реконструкцію Тячівської ЗОШ №2 по вул. Партизанській, 26 виділяють понад 9 мільйонів 34 тис грн. Джерело фінансування робіт на об’єктах у Рахові й Тячеві – державний бюджет ДФРР.

Вчора, 6 червня, комісія Мінрегіону погодила ці проекти, а в Міністерстві регіонального розвитку вже два тижні подадуть ці проекти на затвердження до Кабінету Міністрів.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті є унікальна школа

Тож, вже цього літа, у Рахові розпочнуть роботи з реконструкції водопровідних мереж, що вкрай потрібно для високогірного міста, а в Тячеві відновлюватимуть один з найбільших навчальних закладів громади.

Реклама

Кошти на ці потреби вдалося отримати завдяки клопотанням народного депутата України Василя Петьовки, який вказує на важливості фінансування цих проектів з державного бюджету Державного фонду регіонального розвитку. Василь Петьовка, обраний народним депутатом від Тячівського та Рахівського району  каже: вдячний всім, хто підтримав його ініціативи у цьому напрямку та буде виконувати роботи.

Відновлення мереж водопостачання та реконструкція навчального закладу – насправді важливі і потрібні для жителів Рахова і Тячева проекти, адже йдеться, насамперед, про добробут і здоров’я місцевих жителів та комфортні і зручні умови для навчання та виховання підростаючого покоління.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно