Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Свято Морозива від ТМ «Рудь» завітало до Мукачева

Свято Морозива від ТМ «Рудь» завітало до Мукачева
ВІДЕО ДНЯ

Ось і наступила жарка літня пора. Дітлахи граються на майданчиках біля будинків, малюють фарбами на білосніжному папері, бігають, смакують морозиво і радіють життю. Саме цим займалися родини, яких об’єднало Свято Морозива, що відбулося 8 червня в мукачівському парку Перемоги.

Почався захід о 12 годині і відразу дороги парку були заповнені дітлахами в супроводі дорослих, а як по-іншому? Стільки привабливих пропозицій та веселощів різного роду в одному місці. На сцені постійно були ведучі, які закликали діток приймати участь у конкурсах, танцювати та грати, за що малеча неодмінно отримувала призи. Та чого тільки коштує те, що протягом свята діяла цікава акція: купи морозиво – отримай квиток на будь-який атракціон.

Реклама

Журналістам вдалося поспілкуватися з Тетяною Хомяк, координатором цього проекту. Тетяна повідомила, що Свято Морозива відбувається вже п’ятнадцятий рік, саме на такий ювілей в програмі відбулися кардинальні зміни. Якщо раніше була лише одна сцена, то в 2019 році територію поділили на зони, до прикладу: «Just Jump», «Бейбідром», «Обійми Фест», «Street Sport», в кожній з яких дітлахи могли розважитися, а їхні батьки отримати насолоду від спілкування з малечею. Особливо вразила зона «Обійми Фест» яка об’єднувала родину, адже участь там брали дітлахи разом із батьками.

Читайте також:
На Закарпатті є унікальні садочки, в яких дітей виховують за цікавою системою
Реклама

Тетяна повідомила, що над створенням такого масштабного проекту, який відбувався в 15 містах України, працювала велика команда – 60 людей із міста Житомир, які подорожують країною і дарують дітям щастя. Крім того звісно, через посередників вони знаходили і місцевих жителів, які мали бажання допомогти. Цьогоріч фестиваль символічно почав свою подорож з міста Слов’янськ Донецької області.

Координатор каже: «Морозиво – це смак дитинства і найкращий спосіб охолодження влітку, тим більше під час такої спеки як в місті над Латорицею сьогодні». Дійсно, погода сприяла.

О 17 годині Свято Морозива добігло кінця, але запам’яталося надовго, цього руку було чи не найбільше малечі, яка прийшла провести час із користю. Будемо чекати наступного року, щоб прийняти активну участь в заході. Закінчити хочеться словами маленької дівчинки Наталки, яка просто не могла стримати свої емоції: «Рудь дарує щастя і позитив, я хочу більше!»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно