Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ілля Симочко, який спалив хворого сина в лісі, давно не спілкувався з людьми (ФОТО)

Ілля Симочко, який спалив хворого сина в лісі, давно не спілкувався з людьми (ФОТО)

Ілля Симочко, який спалив хворого сина в лісі, давно не спілкувався з людьми (ФОТО)
45-річний Ілля Симочко з міста Мукачево, що на Закарпатті, вбив і спалив сина 5-річного Івана Тербана. Той хворів на целіакію – організм не сприймав білок глютен, який є у хлібі й молочних продуктах....

45-річний Ілля Симочко з міста Мукачево, що на Закарпатті, вбив і спалив сина 5-річного Івана Тербана. Той хворів на целіакію – організм не сприймав білок глютен, який є у хлібі й молочних продуктах. Опісля чоловік спалив себе.

ВІДЕО ДНЯ

– Він зателефонував нам 26 лютого, — розповідає Наталія Машіко із Мукачівського міськвідділу міліції. – Розповів, що 21 лютого загубив сина. Шукав, але не знайшов, просив допомогти. Пригрозив, якщо ми не знайдемо, то спалить себе в лісосмузі між селами Куштановиця і Березинка.

Міліціонери виїхали в лісосмугу. Виявили згарище – Ілля Симочко згорів. Викликали його дружину 35-річну Мар'яну Тербан, склали фоторобот зниклого хлопчика, бо за п'ять років подружжя його не фотографувало.

Реклама

– Два дні прочісували ліси, — продовжує Наталія Машіко. — У понеділок знайшли лопату, наступного дня — свіжу яму в лісі біля села Верхній Коропець. Це за 10 кілометрів від місця, де чоловік спалив себе. В ямі лежало обгоріле тіло дитини. Відвезли його на експертизу. Маємо з'ясувати, в який спосіб дитина загинула.

Мар'яна Тербан виховує двох старших дітей від першого шлюбу. З Іллею жила не розписана, мають ще 6-річного сина. Останнім часом лаялися, жили окремо. Чоловік з Іваном — у Мукачевому, Мар'яна — у селі Воловецького району.

Реклама

– Жінка каже, що перед зникненням сина чоловік їй зателефонував, розказав, що малий зник. Вона думала, що так змушує її повернутися. Вона не хотіла, бо чоловік її бив, – кажуть міліціонери.

Ілля Симочко жив відлюдником, кажуть сусіди. Ні з ким не спілкувався, поводився дивно, хоча на обліку в психдиспансері не перебував. Востаннє його з сином бачили 22 лютого.

Сніжана Русин

Реклама
Ілля Симочко, який спалив хворого сина в лісі, давно не спілкувався з людьми (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно