Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тіло п’ятирічної дитини, спаленої поблизу Куштановиці, було закопано в 30-тисантиметровій ямі

Тіло п’ятирічної дитини, спаленої поблизу Куштановиці, було закопано в 30-тисантиметровій ямі

Тіло п’ятирічної дитини, спаленої поблизу Куштановиці, було закопано в 30-тисантиметровій ямі
Інформація про вбивство п’ятирічного хлопчика сколихнула все Мукачево. Зараз це найобговорюваніша тема, яка не сходить з вуст мукачівців. Для того, щоб розібратись в ситуації ми звернулися за...

Інформація про вбивство п’ятирічного хлопчика сколихнула все Мукачево. Зараз це найобговорюваніша тема, яка не сходить з вуст мукачівців. Для того, щоб розібратись в ситуації ми звернулися за коментарем до Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

За словами речниці цього відомства, Наталії Машіко, поки що не можна остаточно стверджувати, що тіло яке знайшли в лісі поблизу села Куштановиця належить п’ятирічному хлопчикові, батько якого здійснив суїцид, спаливши себе.

«Крапку в цій справі може покласти тільки експертиза. Проте слідча Оксана Данько, яка займається цією справою, сказала, що знайдені почорнілі обвуглення можна з великою імовірністю вважати рештками п’ятирічного Іванка Тербана. Опізнання тіла провести важко, тому що воно зовсім обгоріло», - каже Наталія Машіко.

Реклама

За інформацією правоохоронців, тіло, перед тим як закопати, спочатку облили горючою рідиною та підпалили. Рештки дитини знайшли прикиданими снігом в ямі, яка сягала близько 30 сантиметрів. Експертиза ДНК, яка триватиме протягом місяця, повинна з’ясувати причину та спосіб скоєння вбивства дитини», - додала пані Наталія.

Перша підозра падає на батька дитини, який за даними правоохоронців, останнім бачив дитину та йшов гуляти з ним до лісу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно