Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тротуари на вулиці Червоноармійській з’являться влітку, якщо на це будуть гроші

Тротуари на вулиці Червоноармійській з’являться влітку, якщо на це будуть гроші

Тротуари на вулиці Червоноармійській з’являться влітку, якщо на це будуть гроші
24 лютого, мешканці вулиці Червоноармійська, що в Мукачеві, надіслали на адресу нашого...

24 лютого, мешканці вулиці Червоноармійська, що в Мукачеві, надіслали на адресу нашого інтернет-видання лист-звернення до міського голови Золтана Ленд’єла. Звертаючись до мера міста, мукачівці просили приділити увагу їхній вулиці, яка за їх словами та наданими фотографіями, знаходиться в дуже занедбаному стані. Для міста, за словами жителів, вулиця відіграє велике історичне значення. Це видно навіть з її назви – Червоноармійська. Саме по цій вулиці в часи Великої Вітчизняної війни проїхав перший радянський танк та пройшли воїни Червоної Армії.

ВІДЕО ДНЯ

Ми вирішили дізнатись думку міського голови сприводу цього звернення. Золтан Золтанович зауважив: «Куди б не зверталися мешканці вулиці з проханням здійснити ремонт по вулиці Червоноармійській, ці звернення все одно надійдуть до мерії міста, і саме депутати Мукачівської міськради будуть приймати рішення для вирішення цієї проблеми. Щороку в місті проводять ремонтні роботи доріг, на які виділяються державні кошти та кошти з місцевого бюджету. В минулому році область виграла тендер на проведення ремонту доріг, проте роботи, які мали провести ще літом, ми чекали до пізньої осені, і нам ще досить пощастило, що осінь була сухою та теплою. Цей тендер виграв Укравтодор, як провідна українська компанія, що займається ремонтом доріг. На вулиці Червоноармійській були залатані вибоїни, проте кошти спрямувалися на інші, не менш важливі вулиці міста. Це такі вулиці як: Ужгородська, Генерала Петрова, Короленка, Стуса, Ярослава Мудрого та інші. Цього року також заплановано проведення тендеру і ми сподіваємось, що нам вдасться втілити в життя ремонтні роботи на дорогах міста. До цього ми можемо залучити також і закордонні фірми, щоб отримати результат вчасно. Особисто до вирішення питань з ремонту доріг я ставлюсь позитивно, тим більше вулиці, яка має історичне значення для міста. Я радий, що жителі помічають проблеми, які потребують вирішення. Це означає, що в місті щось робиться. Якби нічого не робилося, то мешканці не зверталися б до мерії, а також не ставили б в приклад зразкові вулиці.»

Тож будемо надіятися, що жителі Червоноармійської дочекаються того, щоб по їхній вулиці можна було безпечно пройтися як на роботу, так і до школи, і просто гуляти гарними тротуарами. Також про це мріють і жителі інших вулиць Мукачева, та, як буває часто в нашій державі, це питання часу та грошей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно