Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція підозрює у вбивстві п’ятирічного хлопчика власного батька (ВІДЕО)

Міліція підозрює у вбивстві п’ятирічного хлопчика власного батька (ВІДЕО)

Міліція підозрює у вбивстві п’ятирічного хлопчика власного батька (ВІДЕО)
Тіло п'ятирічного Іванка Тербана, якого дві доби розшукували правоохоронці, знайшли поблизу Мукачевого, повідомляє ТСН. Про зникнення хлопчика повідомив його батько. Чоловік подзвонив до чергової...

Тіло п'ятирічного Іванка Тербана, якого дві доби розшукували правоохоронці, знайшли поблизу Мукачевого, повідомляє ТСН. Про зникнення хлопчика повідомив його батько. Чоловік подзвонив до чергової частини і розповів, що не може знайти сина ще з 21 лютого, тому хоче накласти на себе руки. Обгоріле тіло батька знайшли в лісі неподалік села Березинка. Тіло хлопчика виявили за 20 кілометрів від місця суїциду.

ВІДЕО ДНЯ

Тіло зниклого хлопчика знайшли у лісі поблизу села Куштановиця. Рештки дитини виявили у ямі. Ймовірно, перед тим, як закопати, вбивця спалив тіло. За даними правоохоронців, саме в цьому лісі хлопчика бачили востаннє. "Виявлені залишки неповнолітньої дитини. За попередньою інформацією, це ця дитина, яку ми шукали. Але це все буде більш детально після проведення досліджень, експертиз. Це експертизи досить тривалі", - каже заступник керівника УМВС у Закарпатті Сергій Вучкан.

У міліції припускають, що дитину недогледів або навмисне вбив рідний батько. Тіло сина спалив, закопав, а за кілька днів наклав руки і на себе.

Реклама

Про те, що син зник, а чоловік себе спалив, мати хлопчика дізналася від правоохоронців. "Вона тривалий час знаходилась за межами Мукачева. Питання: "Де ви були раніше, якщо вам телефонував чоловік, вам у Воловеччину, що дитина зникла?". "Та він мене просто хотів тим налякати, щоб я скоріше прийшла додому і була біля нього", - розказує керівник Мукачівського МВ УМВС Василь Швенда.

Родина жила в Мукачевому, хоча діти були прописані в одному із сіл на Воловеччині. Шлюб був незареєстрований, тож жінка вважалася матір'ю-одиначкою. "В цій сім'ї виховувалось четверо дітей. Двоє старших від першого чоловіка. Другі два молодші від цього громадянина", - веде далі Василь Швенда

Реклама

Іванко мав рідкісну недугу целіакію. Його організм не перетравлював білок глютен, який міститься в зернових та молочних продуктах. Наразі мати свідчить у міліції, чому покинула хвору дитину на чоловіка. Правоохоронці кажуть, що жінку, імовірно, позбавлять батьківських прав.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно