Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Депутати теж невдоволені прибиранням снігу в Мукачеві

Депутати теж невдоволені прибиранням снігу в Мукачеві
Як повідомляло інтернет-видання "Панорама Мукачева", сьогодні депутати Мукачівської міськради...

Як повідомляло інтернет-видання "Панорама Мукачева", сьогодні депутати Мукачівської міськради провели чергову сесію.

ВІДЕО ДНЯ

Серед багатьох питань порядку денного, депутати розглянули питання "Про внесення змін та доповнень до Програми благоустрою міста на 2011 - 2015 роки", до якого було висунуто найбільше питань та зауважень. Доповідав про внесення змін начальник управління міського господарства Віталій Бендасюк.

Зокрема, свої невдоволення та запитання до Віталія Степановича висунула Євгенія Деркач, дільнична медична сестра Мукачівської центральної районної лікарні, яка зазначила, що сніг цього року в Мукачеві був почищений гірше ніж за минулі роки. І запропонувала Віталію Степановичу пішки ходити на роботу, щоб самому відчути слизько на вулиці чи ні. Також Євгенія Михайлівна зауважила, що сніг треба було чистити в той же день коли він випав, і що Віталій Степанович сам повинен заплатити за послуги, які надавав травмпункт громадянам через важку ситуацію з неприбраним снігом. "Нам не вистачає мадярських шандарів, щоб ходили до власників осель, тротуари біля будівель яких не були почищені. Зразу видно хто є господарем, а хто ні" - зауважила Євгенія Михайлівна.

Реклама

До питання про прибирання снігу долучився і депутат від партії «Батьківщина» Іван Колядко. Який зауважив, що сніг на вулиці Івана Франка прибрали після двох тижнів, як він випав.

На зауваження та пропозиції з боку депутатів Віталій Бендасюк відповів, що трактори працювали цілодобово, і трактористи зробили все можливе, що було в їх силах. "Раніше прибиралося краще, цьогорічний випадок пов'язаний з фінансуванням" - відповів на зауваження Віталій Степанович.

Реклама

Тож незадоволеними прибиранням снігу виявилися не лише мешканці Мукачева, які на собі випробували всі складності пересування засніженими вулицями Мукачева, а й депутати, які самі повинні розв'язувати цю проблему...

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно