Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іноземець, якого відрахували з УжНУ, скоїв правопорушення

Іноземець, якого відрахували з УжНУ, скоїв правопорушення

Вчора ввечері прикордонники Чопського загону спільно з співробітниками оперативно-розшукового управління Західного регіонального управління затримали громадянина Туреччини, який мав на меті нелегально потрапити до сусідньої Словаччини. Відстань у 600 метрів не встиг подолати іноземець, аби дістатись країни призначення. Ця спроба порушення державного кордону була своєчасно попереджена.

ВІДЕО ДНЯ

Нелегал не мав при собі жодних документів, тому й вирішив піти в обхід пунктів пропуску. Тепер йому доведеться нести адміністративну відповідальність згідно з ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

У рамках цих же заходів у прикордонні оперативниками було затримано ще двох громадян Туреччини та одного громадянина Азербайджану. Як зазначили у прес-службі Чопського прикордонного загону, щодо них розпочато кримінальне провадження за ст.332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Реклама
Читайте також:
Нелегали намагалися потрапити у Францію, а опинилися на Закарпатті

А напередодні дільничним інспектором від відділу "Ужгород" у взаємодії з співробітниками Національної поліції неподалік державного кордону було затримано громадянина Єгипту, який також не мав при собі жодних документів. Встановлено, що у минулому іноземець був студентом УжНУ, проте у 2018 році його відрахували з навчального закладу.

Реклама

Отож, для встановлення особи затриманого та мети перебування у прикордонні, його було доставлено до Чопського прикордонного загону. У діях іноземця вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ст.202 КупАП "Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду — виїзду".

Нагадаємо, поблизу кордону затримали нелегалів із В’єтнаму.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно