Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Дві дівчини пішли на дискотеку і зникли

Дві дівчини пішли на дискотеку і зникли

Правоохоронці  Ужгородського районного відділення поліції розшукали двох неповнолітніх дівчат, мешканок обласного центру та села Геївці, про зникнення яких повідомив один із батьків. Дівчата, віком 13 та 14 років  пішли  на дискотеку у село Тарнівці Ужгородського району та не повернулися.  

ВІДЕО ДНЯ

Менш ніж за добу поліцейські встановили місцезнаходження зниклих. Неповнолітніх розшукали у селі Нижня Апша, що на Тячівщині. Туди вони поїхали до матері однієї з дівчат . З ними все гаразд, їх життю та здоров‘ю загроз нема. Підліткам поліцейські наголосили про неприпустимість такої поведінки в майбутньому.

Читайте також:
В Ужгороді зникла безвісти неповнолітня дівчина
Реклама

Двох чоловіків, про зникнення яких заявили родичі, розшукали правоохоронці Іршавського відділення поліції. Мешканці села Білки та Ільниця пішли з дому на заробітки, на телефонні дзвінки не відповідали.

Поліцейські Свалявського відділення поліції встановили місцезнаходження 24-річного мешканця с.Пасіка, який виїхав з дому у пошуках роботи  і не повернувся. Поліцейські чоловіка розшукали, наразі він знаходиться за місцем  свого проживання. Усіх розшуканих повернули додому. Загроз життю та здоров’ю знайдених нема.

Реклама

А правоохоронці Ужгородського відділу та Мукачівського районного відділення поліції встановили місцезнаходження трьох підозрюваних у вчиненні кримінальних правопорушень. Чоловіків передали ініціаторам розшуку. За усіма фактами триває слідство.

Нагадаємо, поліція знайшла дівчину, про зникнення якої заявив батько.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно