Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві парад випускників завершився розчуленим освідченням у коханні

У Тячеві парад випускників завершився розчуленим освідченням у коханні

У Тячеві парад випускників завершився розчуленим освідченням у коханні

В суботу, 29 червня, у Тячеві всім містом проводжали у доросле життя випускників трьох шкіл міста та ліцею-інтернату з угорською мовою навчання.

ВІДЕО ДНЯ

Після вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, у школах стильні юнаки і чарівні леді-дівчата разом з класними керівниками пройшли центральною вулицею до площі Поштової, ловлячи на собі захоплені погляди містян.

Читайте також:
Парад випускників у Мукачеві: емоційні фото із заходу
Реклама

З незабутнім і хвилюючим святом випускників, їх батьків та наставників привітав Тячівський міський голова Іван Ковач. Батькам подякував за те, що виростили чудову молодь – майбутнє міста і держави, педагогам – що віддали вже колишнім учням частку душі й серця, а випускникам – бажав мудрості і терпіння на шляху до мети.

Відтак депутати та члени виконкому Тячівської міськради традиційно вручили кожному випускнику пам’ятні книги про незабутні роки у рідному місті під назвою «Молодь громади крокує в майбутнє».

Реклама

Напутнє слово виголосили також начальник управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівської міськради Станіслав Дерен і почесний громадянин Тячева Олег Куцин.

Від імені випускників перед громадою зворушливо виступили випускники Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського Даніела Савчук, Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – Анастасія Палінкаш, ЗОШ І-ІІІ ст. з угорською мовою навчання ім.Ш.Голлоші Олександр Розман та ліцею-інтернату з угорською мовою навчання – Еліна Данканич. Дякували міській владі, учителям, батькам, обіцяли завжди пам’ятати рідну школу й місто.

Читайте також:
Парад випускників у Мукачеві: емоційні фото із заходу
Реклама

Найуспішніші випускники були нагороджені медалями. Директор ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського Т.І.Стойка вручила «срібні» медалі Іванні Шак та Савчук Даніелі, а керівник ЗОШ І-ІІІ ст. №2 О.П.Крічфалушій нагородила «золотих» медалісток Анастасію Бабич, Оксану Козьму та «срібну» – Анастасію Палінкаш.

Грамоти вручили й класним керівникам випускних класів – Г.І.Рекіті, О.В.Довжанин, Р.М.Млинецькій, С.М.Сабадош, З.З.Балогу, М.С.Балог та С.В.Бодак.

Насамкінець – спільне фото, пісня про випускний, виконання Гімну разом з директором Тячівської ДШМ А.М.Іващуком та останній шкільний вальс від кожного навчального закладу.

Читайте також:
Парад випускників у Мукачеві: вальс танцюватимуть 32 пари

Завершились урочистості романтичною несподіванкою – молодий тячівець Олександр Рейкін привселюдно, під гучні оплески містян, освідчився своїй коханій – цьогорічній випускниці Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Вікторії Король і подарував дівчині обручку. Розчулена дівчина такого не очікувала, але зраділа і відповіла нареченому поцілунком.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно