Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські прикордонники зайнялись пошуком дітей

Мукачівські прикордонники зайнялись пошуком дітей
Дванадцятирічну дівчинку, яка втекла з спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату допомогли знайти прикордонники Мукачівського прикордонного загону. Так у неділю, на адресу прикордонників...

Дванадцятирічну дівчинку, яка втекла з спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату допомогли знайти прикордонники Мукачівського прикордонного загону.

ВІДЕО ДНЯ

Так у неділю, на адресу прикордонників відділу прикордонної служби «Вилок», від директора Перехрестівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, надійшла інформація про зникнення з навчального закладу учениці 12 років, яка була одягнена в червону куртку, чорні спортивні штани, чорне взуття та у шапку темно червоного кольору з рожевими кільцями.

Вже через пів години після надходження даної інформації у поле зору прикордонного наряду, який ніс службу по охороні державного кордону, потрапила дівчинка, зовнішній вигляд якої підходив під опис зниклої дитини.

Реклама

Як з'ясувалось в ході опитування дитини, вона дійсно є вихованцем вищезазначеної школи-інтернату. Як пояснила дівчинка, вона втекла зі школи та намагалася дістатися до місця проживання батьків в с. Широке Виноградівського району.

Про даний факт було проінформовано директора Перехрестівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, саме йому й було передано дитину.

Реклама

Леся Федорова, прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно