Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яна жінка вночі роз’їжджала містом

П’яна жінка вночі роз’їжджала містом
ВІДЕО ДНЯ

Три випадки керування у нетверезому стані виявили ужгородські патрульні за ніч. Першого імовірно нетверезого водія патрульні виявили на вулиці Докучаєва, у суботу близько 23-ої години. Жінку, яка керувала автомобілем БМВ, зупинили за порушення правил дорожнього руху. Однак, під час спілкування, помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти відповідний огляд водійка відмовилась у присутності свідків.

Другий випадок трапився на вулиці Капушанській, близько опівночі. Екіпаж патрульних зупинив водія автомобіля Skoda за неувімкнені покажчики повороту. Відчувши запах алкоголю з порожнини рота водія, інспектори запропонували пройти відповідний огляд. Чоловік погодився. Результат огляду у медзакладі – 1,9 проміле.

Реклама
Читайте також:
П’яна і без водійського посвідчення: вночі поліція зупинила горе-водійку

Третя ситуація сталась вчора близько 3:30. Екіпаж патрульних помітив, як по вулиці Капушанській в Ужгороді скутерист рухався без світла у темну пору доби. Інспектори вирішили зупинити транспортний засіб. Під час спілкування, у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд за допомогою приладу драгер на місці. Результат – 2, 05 проміле, що більш ніж в десять разів перевищує норму.

Реклама

Як зазначили в УПП Закарпатської області, у всіх випадках на правопорушників склали відповідні адмінматеріали, зокрема за керування транспортним засобом у стані сп’яніння (стаття 130 КУпАП). Пам’ятайте, керування у нетверезому стані – суворе порушення правил. У таких випадках водії наражають на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно