Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні завершили формування Мукачівської ОТГ

Сьогодні завершили формування Мукачівської ОТГ

Сьогодні, 4 липня, на позачерговій сесії міської ради завершили формування Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади у складі міста Мукачева, сіл Павшина, Нижнього Коропця, Лавок, Шенборна та Нового Давидкова. 5 червня розпорядження про спроможність Мукачівської міської ОТГ прийняв уряд.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед на сесії було внесено зміни у структуру, штат та чисельність виконавчих органів Мукачівської міської ради. До складу вводяться колишні працівники сільських рад –  впроваджено посади старост, старших інспекторів, інспекторів, державних реєстраторів та діловодів. Затвердили депутати й "Положення про старосту села Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади". Виконувати обов’язки старост до наступних місцевих виборів будуть сільські голови.

Читайте також:
Перспективна Оноківська ОТГ: роботи по її створенню виходять на фінішну пряму
Реклама

Окремим рішенням депутати уповноважили  посадових осіб на вчинення нотаріальних дій та дій із реєстрації актів цивільного стану громадян. Ці права в селах отримали в.о. старост.  Також рішенням міської ради розпочато реорганізації Новодавидківської, Лавківської, Павшинської, Шенборнської, Нижньокоропецької сільських рад шляхом приєднання до Мукачівської міської ради.

Затвердили народні обранці і  статут Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади, регламент виконавчого комітету та виконавчих органів Мукачівської міської ради та регламент міської  ради. 

Реклама
Сьогодні завершили формування Мукачівської ОТГ – 01

Як повідомили у Мукачівській міськраді, збільшили й чисельність виконкому – до його складу включили в.о. старост сіл Нового Давидкова Євгена Качура, села Лавки Івана Хайнаса,  села Нижній Коропець Магдалину Молнар, села Павшино Вікторію Кізман та Шенборна Віктора Легезу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно