Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Влада Мукачева оголосила війну ЖРЕПам

Влада Мукачева оголосила війну ЖРЕПам
Тотальне незадоволення роботою ЖРЕПів нарешті переросло у ініціативу Мукачівської міської влади щодо організації конкурсу серед підприємств на надання цілого ряду послуг, які до цього часу виконували...

Тотальне незадоволення роботою ЖРЕПів нарешті переросло у ініціативу Мукачівської міської влади щодо організації конкурсу серед підприємств на надання цілого ряду послуг, які до цього часу виконували ЖРЕПи.

ВІДЕО ДНЯ

Усі три Мукачівських ЖРЕПи були подані на конкурс у вигляді лотів, але підприємства краю зацікавились тільки мікрорайоном Росвигово, де заправляє 1-ий ЖРЕП. За результатом конкурсу фірма ІТВ «Сервіс» зараз займатиметься комунальними питаннями у цьому мікрорайоні.

Бездіяльність ЖРЕПів вже давно набридла усім жителям мікрорайонів Мукачева. Нечищені взимку прибудинкові території, ремонти під’їздів коштом мешканців будинків, заміна мереж водопостачання всередині багатоповерхівок – це далеко неповний список обов’язків ЖРЕПу, які якщо і виконуються, то в такі строки, що набагато простіше зробити все самотужки. Така робота цієї комунальної структури обридла як простим людям,так і міській владі. Оголошуючи конкурс, міська влада хотіла знайти підприємство, яке візьметься виконувати обов’язки, які зараз покладені на ЖРЕПи, і виконуватиме це якісно. Перемогла фірма ІТВ «Сервіс», і вже незабаром вона працюватиме на території, закріпленій за 1-м ЖРЕПом.

Реклама

Віддати обов’язки ЖРЕПу у приватні руки – це пілотний проект на Закарпатті. У інших областях України такі проекти вже працюють успішно. Мукачівська влада сподівається, що приватна структура впорається із поставленим завданням, і вже незабаром ще два ЖРЕПи, які є у місті, залишиться у минулому. Мер міста наголосив: на нарахування субсидій зміна надавача послуг ніяким чином не вплине. Представники приватної структури обіцяють, що вже з березня все зміниться на краще. Як кажуть, побачимо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно