Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жахлива трагедія: внучка померла на очах у дідуся

Жахлива трагедія: внучка померла на очах у дідуся

На Закарпатті під вартою два місяці перебуватиме адвоката, який п’яним насмерть збив 11-річну Олександру Богаті у селі Мала Добронь 5 липня. Як розповіли журналістам у сільраді Малої Доброні Ужгородського району, трагедія трапилася, коли дівчинка гралася поруч із будинком.

ВІДЕО ДНЯ
Жахлива трагедія: внучка померла на очах у дідуся – 01

"У цей час із дороги злетів автомобіль "Mitsubishi Outlander", який збив дитину, зніс дерево і врізався в огорожу. Все це відбулося на очах дідуся, який в цей час перебував біля воріт. Він бачив, як помирала внучка і зараз перебуває у шоковому стані. Ми тут всі у шоці", — розповіли у сільраді.

Реклама

Багато жителів села знали і любили дівчинку, кажуть, що вона була весела і добра. Мама Еріка та її півторарічний синок більше ніколи не побачать Сашу...

Читайте також:
На Ужгородщині маленька дівчина загинула під колесами авто
Реклама

За даними "Закарпаття онлайн", за кермом позашляховика перебував 35-річний адвокат Микола Кемінь — житель села Червоне. Чоловік також обіймає посаду юристконсультанта у Сюртівській сільраді. Відповідно до декларації, у Кеміня є дружина і двоє дітей.

Жахлива трагедія: внучка померла на очах у дідуся – 02

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього рух, що призвело до загибелі). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Реклама

За даними прокуратури Закарпатської області, на момент трагедії водій перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Наразі чоловік затриманий. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно