Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Колишня мукачівка побореться в телепроекті "Королева України" (ФОТО)

Колишня мукачівка побореться в телепроекті "Королева України" (ФОТО)

Колишня мукачівка побореться в телепроекті "Королева України" (ФОТО)
29 січня в студії Першого Національного відбувся запис програми "Кастинг" – першої з 8 програм телепроекту "Королева України". Компетентне журі вибрало 48 представниць різних регіонів України, які...

29 січня в студії Першого Національного відбувся запис програми "Кастинг" – першої з 8 програм телепроекту "Королева України". Компетентне журі вибрало 48 представниць різних регіонів України, які візьмуть участь в наступних трьох тематичних програмах телепроекту.

ВІДЕО ДНЯ

До складу журі увійшли президент і генеральний продюсер телепроекту "Королева України" Наталя Ковальова, продюсер телевізійної соціальної мережі SAY.TV Олексій Семенов, доктор юридичних наук і професор Віталій Журавський, голова ради директорів групи компаній "Ефект" Сергій Глушко, дизайнер і телеведучий Андре Тан, директор арт-компанії "А6", хореограф-постановник телепоректу "Королева Україна" Андрій Єрьомін, стилісти міжнародного класу Юрій Ющенко, Олександр Артюхов, Анна Чернявська та Ірина Копилова.

48 учасниць були розділені на групи за регіонами, кожна група візьме участь у зйомках однієї з трьох тематичних програм. Так, Західний та Центральний регіони візьмуть участь в програмі Made in Ukraine, в якій представлять hand made роботи на українську тематику, учасниці з Південного регіону в програмі Welcome to Ukraine розкажуть і покажуть, як вони будуть зустрічати гостей чемпіонату з футболу EURO 2012, а представниці Східного та Північного регіонів у програмі «Здорове життя» продемонструють свої кулінарні здібності і знання національної кухні свого регіону.

Реклама

Із Закарпаття до складу учасниць потрапила модель «One Models Agency» Яна Лукашук, яка вже 17 лютого з’явиться на тематичній програмі в ефірі Першого Національного. Яна родом з м. Мукачева, але останні роки навчається та проживає в м. Ужгород. Минулого року приймала участь в регіональному конкурсі «Княгиня Закарпаття», де здобула титул І віце-княгиня та представляла край на конкурсі «Княгиня України». Нещодавно пройшла кастинг та приймає участь в конкурсі «Міс Ужгород 2012», який відбудеться 9 березня. Також вона є провідною моделлю агенції, закінчила модельну школу та активно займається модельним бізнесом. Вік – 19 років, зріст – 176 см, об’єми – 86-58-86.

Безпосередньо Яною займається керівництво закарпатської філії «One Models Agency», зокрема Катерина Третиниченко, яка готує її до національного конкурсу. Дівчині готується відео презентація та hand made робота на українську тематику.

Реклама

Прес-службі модельного агентства «One Models Agency»

Колишня мукачівка побореться в телепроекті "Королева України" (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно