Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік їздив містом у неадекватному стані

Чоловік їздив містом у неадекватному стані

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Рахівському, Виноградівському районах. Ще трьох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

ВІДЕО ДНЯ

У місті Виноградів уночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Chеvrоlеt», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель в неадекватному стані. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, він також не мав водійського посвідчення.

Правоохоронці запідозрили, що молодий чоловік перебуває під дією наркотиків. Водія доставили до лікарні, де той відмовився проходити медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Реклама
Читайте також:
П’яний водій виїхав на зустрічну смугу і скоїв аварію

Рахівським правоохоронцям надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в селищі Ясіня їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Volkswagen Gоlf», який створює аварійні ситуації. Прибувши в село, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль, яким керував молодий житель села Чорна Тиса.

Реклама

Молодий чоловік не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно