Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Загадково зник хлопець із Закарпаття

Загадково зник хлопець із Закарпаття

Ще минулого тижня, 1 липня, безвісти зник закарпатець Маркович Михайло Іванович. Хлопець із села Рекіти Міжгірського району зник у Житомирській області. Про це у соцмережі повідомили знайомі Михайла.

ВІДЕО ДНЯ

"Зник безвісти 1 липня Маркович Михайло Іванович, 16.11.1996 року народження. Зник в Житомирській області, місто Коростишів. Там востаннє бачила його компанія, з якою він був на гранітному кар‘єрі. На тому місці він залишив паспорт, телефон, речі та капці. Його друзі запевняють, що він просто встав і пішов, залишивши всі речі", – йдеться у дописі.

Загадково зник хлопець із Закарпаття – 01
Реклама

У прес-службі ГУНП у Житомирській області журналістам "Житомир.info" повідомили, що до пошуків хлопця залучали кінологів і водолазів.

Читайте також:
Мукачівка вийшла з дому і зникла безвісти
Реклама

"Ввечері, 1 липня, до Коростишівського відділу поліції звернувся киянин із повідомленням про те, що його товариш, перебуваючи на відпочинку на території коростишівського кар’єру, зник. Місце знаходження хлопця невідоме. На місці події з’ясували, що на березі водойми залишилися його речі. Також стало відомо, що хлопець не вміє плавати, – зазначили у поліції Житомирської області. – Пошуки кінологів зі службовим собакою позитивного результату не дали".

Наступного дня там працювали водолази, але, зважаючи на те, що кар’єр має дуже велику глибину, все вони обстежити не змогли. Нині чоловік перебуває у розшуку. Прикмети: зріст близько 170 см, худорлявої статури, волосся темне, коротке, має борідку. Фактично одягнений був лише у плавках, оскільки одяг залишивсяна березі.

Як раніше писало "PMG.ua", в Чехії зник безвісти заробітчанин із Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно