Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Будинок-смайлик переміг. Приз “не за горами”

Будинок-смайлик переміг. Приз “не за горами”
У період з 19 грудня 2011 р. по 13 січня 2012 р. у місті над Латорицею тривав конкурс "Новорічні прикраси рідного міста", який оголосила Мукачівська міська рада. За умовами конкурсу, крім сучасних...

У період з 19 грудня 2011 р. по 13 січня 2012 р. у місті над Латорицею тривав конкурс "Новорічні прикраси рідного міста", який оголосила Мукачівська міська рада.

ВІДЕО ДНЯ

За умовами конкурсу, крім сучасних світлових елементів та святкових прикрас, мукачівці могли створювати прикраси власноруч із підручних матеріалів. Головне, щоб загальний вигляд новорічної композиції виглядав цілісно, був зроблений оригінально, по можливості містив елементи місцевого фольклору та національної тематики та дарував святкову атмосферу.

Загалом в конкурсі було оголошено п’ять номінацій. В першій номінації об’єднали мешканців м.Мукачево, які новорічною атрибутикою прикрашати вікна свої помешкань. В другій номінації – прикраса балконів помешкання. В третій номінації – прикраса святковою атрибутикою та гірляндами приватних будинків їх власниками. В четвертій номінації – прикраса вітрин та фасадів торгових закладів, які належать юридичним та фізичним особам. В п’ятій номінації – прикраса фасадів адміністративних будівель, закладів освіти, лікарень, бібліотек та інших бюджетних установ. Роботи учасників конкурсу оцінювались журі конкурсу по номінаціях.

Реклама

Наразі на офіційних інтернет-ресурсах міської влади не опубліковано результатів конкурсу. Але за інформацією, яка є у розпорядженні нашого ресурсу, в одній із номінацій переміг мукачівець Міклош Матл, який розмалював свій будинок у різдвяну листівку.

По кожній номінації було обрано одного переможця. Винагорода переможцям в перших трьох номінаціях складала по 500 грн., в четвертій та п’ятій номінації – 1000 грн.

Реклама

Але з винагородою за перемогу мукачівця попросили почекати. Мовляв зараз "криза", а гроші дадуть пізніше.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно