Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обурені закарпатці звернулися до Володимира Зеленського

Обурені закарпатці звернулися до Володимира Зеленського

Понад місяць минув із часу проведення конкурсу на обрання директора комунального некомерційного підприємства "Ужгородський міський пологовий будинок". Тоді конкурсна комісія обрала новою директоркою Вікторію Пантьо.

ВІДЕО ДНЯ

Однак досі контракт із переможницею конкурсу не підписаний, а в сторону членів конкурсної комісії та окремих депутатів міської ради звучать погрози. Про це заявили члени колективу Ужгородського міського пологового будинку увідео зверненні до президента Володимира Зеленського та керівника його офісу Президента УкраїниАндрія Богдана.

"Пройшло більше місяця. Надія на проходження у Верховну Раду братів Андріївих провалилася. Цілодобові пошуки компромату на переможця конкурсу не дали результату, а контракт і нині не збираються підписувати", – зазначають працівники медзакладу.

Реклама
Читайте також:
Ужгородський пологовий будинок отримав нового керівника

За словами медиків, деяких членів комісії і депутатів міської ради залякують та змушують відмінити результати конкурсу, посилаючись на особисту дружбу та порозуміння з боку очільника офісу Президента пана Андрія Богдана "та бандитської верхівки Закарпаття".

 "У місті процвітає продаж всіх посад у держустановах: від прибиральниці до керівника. Сьогодні міська влада цинічно продає посаду директора медичного закладу ", – запевняють ужгородці. Більше – у відео, яке оприлюднила Вікторія Пантьо.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно