Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові планують збудувати скейт-парк

У Берегові планують збудувати скейт-парк

Нещодавно Берегівською міською радою виносилося на обговорення питання щодо місця встановлення в майбутньому скейт-майданчика в місті. Відтак, із всіх запропонованих варіантів, громадськістю найбільше було підтримано пропозицію – парк «Оазис» (вул. Стефаника).

ВІДЕО ДНЯ

"З огляду на те, що ця територія закріплена за українською гімназією, сьогодні провів зустріч з Володимиром Кенийзом (директором цього навчального закладу), під час якої погодили спільне використання цієї місцевості. Разом з тим, однією з компаній (Dream Park, м.Кривий Ріг) було запропоновано кілька варіантів щодо конструкцій самих скейт-парків. Відтак, із всіх наданих пропозицій був вибраний універсальний майданчик, який дозволяє спортсменам кататися на велосипеді, скейтборді, роликах та самокаті. Окрім того, він розрахований як для початківця, так і для фахівця своєї справи. Вартість цього скейт-майданчику (без облаштування основи) становить – 720 тис.грн. При наявності відповідних коштів буде оголошено конкурс на виконання робіт", – зазначає Золтан Бабяк, міський голова Берегова.

Читайте також:
Аквапарк "Косино": ціна, графік роботи та довжина гірок
Реклама

Виходячи з вищенаведеного, головним спеціалістом відділу містобудування та архітектури Петром Поп був підготовлений перший проект візуалізації скверу, на якому буде розміщено скейт-майданчик та облаштовано зону відпочинку.

Наразі, Берегівська міська рада готує проектно-кошторисну документацію всього скверу та шукає спонсорів, які зможуть виділити кошти на спорудження скейт-парку.

Реклама
У Берегові планують збудувати скейт-парк – 01

Раніше повідомлялось, що жителі Берегова поскаржились меру на неналежний санітарний стан кладовища.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно