Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівських школярів годували "дорогими" харчами

Мукачівських школярів годували "дорогими" харчами
Закарпатське КРУ у ході проведеного контрольного заходу у відділі освіти Мукачівської РДА встановило завищення вартості будівельно-ремонтних робіт та наданих послуг з харчування на загальну суму...

Закарпатське КРУ у ході проведеного контрольного заходу у відділі освіти Мукачівської РДА встановило завищення вартості будівельно-ремонтних робіт та наданих послуг з харчування на загальну суму 79,13 тис. грн.

ВІДЕО ДНЯ

Ревізори під час зустрічної звірки на приватному підприємстві встановили, що останнім було завищено вартість наданих послуг з організації гарячого харчування учнів на суму 10,62 тис. грн., аналогічні факти встановлені зустрічною звіркою на іншому підприємстві за вересень 2011 року на суму 8,11 тис. грн.

Крім того, ревізією використання коштів на виконання будівельних робіт відділом освіти Мукачівської РДА за період з 1 вересня 2009 року по 30 вересня поточного року шляхом перевірки правильності застосування вартісних коефіцієнтів, контрольних обмірів та шляхом проведення зустрічних звірок встановлено завищення вартості робіт на загальну суму 60,4 тис. грн. На час завершення ревізії зазначені порушення усунуто в повному обсязі.

Реклама

Прес-служба КРУ в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно