Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік прокинувся серед ночі і врятував двох людей

Чоловік прокинувся серед ночі і врятував двох людей

Неспокійною виявилася ніч з 5 на 6 серпня для заступника начальника Ужгородського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Закарпатській області капітана служби цивільного захисту Віктора Глушені.

ВІДЕО ДНЯ

Близько третьої ранку він прокинувся від специфічного запаху диму. Цей ядучий сморід йому добре знайомий, адже за роки служби доводилося не раз виїжджати на пожежі. Отож, сумнівів не було – десь горить. Виглянувши з балкона четвертого поверху міської багатоповерхівки, що в обласному центрі на вул. Щедріна, зрозумів, що осередок загорання – квартира сусідів на другому поверсі. Саме звідти йшов назовні густий дим.

Рятувальник стрімголов кинувся до низу. Разом з іншою сусідкою вони ледве достукалися до власниці помешкання, яка все ж зуміла відчинити вхідні двері.

Реклама
Читайте також:
Вогнеборці врятували чоловіка від смерті

Осередком загорання став диван, половина якого вже майже повністю зітліла. Ще кілька хвилин знадобилося Віктору для того, щоб погасити пожежу, заливаючи її водою. На момент загорання, разом із 46-річною господинею у квартирі знаходився й її син. Привівши домочадців до тями й переконавшись, що більше їхньому здоров’ю та життю нічого не загрожує, вогнеборець залишив місце пригоди.

Реклама

Але ця нічна історія мала своє продовження вже вранці. О 10:44 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що знову горить ця квартира. На місце події виїхали вогнеборці 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород. До прибуття бійців ДСНС, вогонь знову погасили пильні сусіди. А осередком загорання став той самий диван.

"Причини виникнення пожежі та інші обставини справи встановлюють компетентні служби. Але в мешканців даного будинку сумнівів не виникає, що в усьому винні домочадці цієї квартири, які належать до так званої групи ризику", – підсумували в У ДСНС України в Закарпатській області.

Нагадаємо, під час пожежі у Хусті врятували чоловіка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно