Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Валерій Лунченко: "Повинні зробити усе можливе, аби Закарпаття уникнуло екологічної катастрофи"

Валерій Лунченко: "Повинні зробити усе можливе, аби Закарпаття уникнуло екологічної катастрофи"

Валерій Лунченко: "Повинні зробити усе можливе, аби Закарпаття уникнуло екологічної катастрофи"

Учора закарпатські народні депутати Валерій Лунченко, Василь Петьовка та Роберт Горват звернулися до голови Закарпатської ОДА з проханням у терміновому порядку скликати нараду з метою термінового вирішення ситуації, що склалась в області з вивезенням та переробкою відходів.

ВІДЕО ДНЯ

Нардеп Валерій Лунченко також прокоментував ситуацію: "Я постійно зустрічаюся з жителями нашого краю. І майже в кожному селі величезна проблема з вивозом сміття. Його просто нема куди подіти. Тому маємо ще один наслідок - купи сміття розкидані по лісах та берегах річок. Це злочин проти нашого краю!", – зауважив Валерій Лунченко.

Читайте також:
ЦВК зареєструвала народним депутатом закарпатця Валерія Лунченка
Реклама

Безконтрольне зберігання відходів наносить значної шкоди здоров’ю та забруднює повітря і воду. "Сьогодні через переповненість сміттєзвалищ в деяких районах області обслуговуючі фірми й взагалі відмовляються вивозити відходи з населених пунктів. Незважаючи на це, на Закарпатті досі не збудовано жодного сміттєпереробного заводу чи сортувальної лінії. Саме тому разом з народними депутатами Василем Петьовкою та Робертом Горватом звернулися до керівництва області з проханням у терміновому порядку скликати нараду, щоб знайти спільні шляхи вирішення цієї проблеми. Повинні зробити усе можливе, аби Закарпаття уникнуло екологічної катастрофи, а багаторічна проблема наших краян була вирішена!", – підсумував нардеп.

Нагадаємо, 21 липня 2019 року в Україні відбулися позачергові вибори до ВРУ. На одномандатних виборчих округах в межах Закарпатської області було обрано 6 нардепів – № 68 – Роберт Горват, №69 – Віктор Балога, №70 – Лаба Михайло, №71 – Валерій Лунченко, №72 – Василь Петьовка, №73 – Владіслав Поляк.

Реклама

Одну з найпереконлишивіх перемог в Україні здобув саме Валерій Лунченко, який залучився підтримкою майже 50% виборців округу. При цьому відрив від найближчого конкурента від партії «Слуга народу» склав 11 000 голосів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно