Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському прикордонному загоні знову змінили начальника

У Мукачівському прикордонному загоні знову змінили начальника

У Мукачівському прикордонному загоні знову змінили начальника
У четвер, 24 листопада, з новим начальником Мукачівського прикордонного загону підполковником Юрієм Філіпчуком зустрівся голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида. Юрія...

У четвер, 24 листопада, з новим начальником Мукачівського прикордонного загону підполковником Юрієм Філіпчуком зустрівся голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.

ВІДЕО ДНЯ

Юрія Філіпчука керівнику Закарпаття Олександру Ледиді представив начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби Артур Горбенко.

- Сподіваюся на те, що традиції співпраці між прикордонниками та обласною владою будуть безумовно продовжені. Адже, керівництво Держприкордонслужби покладає великі на Юрія Філіпчука під час роботи у Закарпатській області, - сказав Артур Горбенко.

Реклама

У свою чергу керівник краю Олександр Ледида висловив сподівання, що новий начальник загону швидко адаптується до Закарпаття:

- Вас призначено на відповідальну посаду в час, коли в країні відбувається реформування. Очікується об’єднання кількох міністерств в одну структуру, зокрема це стосується і прикордонників. Робиться це з метою адаптації до європейських стандартів. Думаю, що ви це добре усвідомлюєте. Сьогодні ж хочу побажати Вам успіху на новій посаді. Ви зажди можете розраховувати на підтримку з боку обласної влади.

Реклама

Колишній керівник Мукачівського прикордонного загону Костянтин Безпалько продовжить діяльність в Національної академії Державної прикордонної служби України.

Довідка.

Юрій Філіпчук народився 4 грудня 1977 року в Хмельницькому. У 1998 році закінчив Академію Прикордонних військ України. Раніше вже працював на теренах Закарпатської області – начальником відділу прикордонного контролю штабу 94 прикордонного загону Західного регіонального управління. До призначення на посаду був першим заступником начальника загону – начальника штабу 25 прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно