Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція виявила п’яних водіїв у кількох районах області

Поліція виявила п’яних водіїв у кількох районах області

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Свалявському, Міжгірському, Березнянському, Виноградівському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У селі Іванівці Мукачівського району працівники групи реагуванняпатрульної поліції зупинили автомобіль марки «Skoda Octavia», який пересувався в темну пору доби без світлових габаритів. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,28 проміле.

Реклама
Читайте також:
На Мукачівщині п’яний чоловік без водійського посвідчення скоїв ДТП

У селищі Великий Березний працівники групи реагування патрульної поліції виявили автомобіль марки ВАЗ «21011», який припаркувався на зупинці громадського транспорту. Правоохоронці запідозрили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,30 проміле алкоголю. На правопорушника складено відповідні адмінпротоколи.

Реклама

Ще одного правопорушника патрульна поліція виявила у місті Свалява. Водій автомобіля марки «Citroen», пересувався з неосвітленим номерним знаком. Чоловік керував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,57 проміле алкоголю.

Два адмінпротоколи на п’яних водіїв склали за минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського та Міжгірського районів. Ще одного п’яного за кермом виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

На правопорушників складені адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно