Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Салон краси в Мукачеві став центром рейдерства?

Ранок понеділка ознаменувався криками та галасом поблизу Старого пасажу побуту, що в Мукачеві. Виявляється, що працівниці салону краси, котрі о 9 годині прийшли на роботу, не змогли потрапити на своє...

Ранок понеділка ознаменувався криками та галасом поблизу Старого пасажу побуту, що в Мукачеві. Виявляється, що працівниці салону краси, котрі о 9 годині прийшли на роботу, не змогли потрапити на своє робоче місце. Вночі на дверях до салону хтось замінив замки. Відчайдушні жінки спробували потрапити у приміщення, яке вони вважають власним. Охоронці, які охороняли «нову» власність, жінку яка намагалась потрапити всередину, просто притисли до дверей. Опісля цього працівниці салону викликали міліцію.

ВІДЕО ДНЯ

За словами жінок, війна за нерухомість в центрі Мукачева йде вже не перший рік. Працівниці перукарні стверджують, що рейдерське захоплення салону краси – це справа рук лідера мукачівських регіоналів Василя Швардака. Судові тяганини з цього приводу тривають вже не перший рік. Справа доходила й до Верховного суду України. І хоча крапка офіційно у цьому конфлікті не поставлена (на 18 листопада заплановане чергове судове засідання) та нові власники не довго думаючи зайняли приміщення.

За словами ріелторів, вартість салону краси оцінюється в півмільйона доларів США, тож воювати є за що.

Реклама

Після того, як нові господарі заселились в приміщення, вікна були забілені краскою і на них з’явилась інформація про ремонт.

Для того, щоб з’ясувати відносини з «загарбником», жінки декілька разів намагались додзвонитися до Василя Швардака, та номер не відповідав. Простоявши майже цілий день під дверима, жінкам не залишилось нічого іншого як розійтись по домівках.

Реклама

Натомість, інтернет-видання «Панорама Мукачева» зв’язалось з Василем Васильовичем Швардаком, який прокоментував своє бачення ситуації.

«По-перше, все, що говорять жінки – це відверта брехня. Вже три місяці (з 12 серпня) салон належить іншій людині, яка придбала його у законних власників законним шляхом.

Працівниці салону краси вважають, що це їх власність, але насправді ніякого відношення до неї вони не мають.

Реклама

Ці «мадами» колись були членами колективного підприємства, потім вони продали свої частки в ньому, та їм цього здалось замало. Я можу сказати навіть більше – вони вже більше 10 років судяться між собою в колективі.

Жінки, котрі називають себе власницями, ідуть шляхом криміналітету. Хоч вони і вибули з складу членів колективного підприємства, та все ж скликали свої збори і обрали собі нового директора. Після цього був факт намагання заволодіти рахунками салону.

З приводу пустих балачок про рейдерське захоплення скажу наступне: вчора я написав заяву в правоохоронні органи і о сьомій годині вечора за участі міліції та понятих було описано всі речі, які на момент нашого потрапляння в салон там знаходилися. Єдине, що я маю до цього салону – я допоміг своїм дітям купити це приміщення.

Той свинарник, та антисанітарія, які я там побачив, важко передати», – додав Василь Васильович.

Висновки в цій заплутаній історії робити нашим читачам. Ми ж намагались подати позиції обох сторін конфлікту. Але зрозуміло одне – сторони будуть йти до кінця, бо на кону стоять такі великі гроші.

Далі буде...

Реклама
Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно