Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція у дивний спосіб виписала штраф водію "євробляхи"

Поліція у дивний спосіб виписала штраф водію "євробляхи"

Кілька днів тому закінчився період, за який власники автомобілів з єврореєстрацією повинні  були їх розмитнити. Тепер до справи мали б стати поліцейські.

ВІДЕО ДНЯ

Ґанок біля управління патрульної поліції Полтавщини, водій автомобіля на євробляхах розповідає, як йому напередодні виписали штраф у 8,5 тисяч гривень. Зупинили лише щоби перевірити документи, а самі зателефонували митникам: "Вони показали на телефоні те, що на митниці сфотографували і їм по вайберу надіслали".

Відтермінування штрафів за порушення ввезення євроблях закінчилось наприкінці минулого тижня, а в мережі з’явились уже кілька фото постанов, складених на євробляхерів. Полтавець із групою підтримки приїхав по роз’яснення. Полісмен відповідає: не впевнений, що колеги діяли законно. "Немає інструменту. Немає порядку обміну митниці з поліцією інформацією".

Реклама
Читайте також:
Депутат порівняв власників "євроблях" з алкоголіками

Пригоди євробляхерів в Україні тривають уже кілька років. Сотні тисяч таких автомобілів за різними схемами завезли з-за кордону – там вони коштують дешевше. 

Реклама

Наприкінці минулого року для них створили пільговий період – за половину стандартної вартості власники могли розмитнити авто. Більшість так і зробили, але коли термін закінчився, штрафувати бляхарів, які до митниці не доїхали, так і не почали – відклали до серпня. І ось з’явилися перші штрафи, а мова про чергове відтермінування зайшла вже у команді нового президента.

"Не китайське попередження, як в анекдотах, а це дійсно буде останнє відтермінування", - заявив представник "Слуги народу" Владислав Криклій. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно