Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський прикордонний загін отримав нового начальника

Мукачівський прикордонний загін отримав нового начальника

Полковника Ігоря Миколайовича Доменюка призначено начальником Мукачівського прикордонного загону наказом голови Державної прикордонної служби України 28 серпня 2019 року.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 2 вересня, нового керівника мукачівських прикордонників голові облдержадміністрації представив начальник Західного регіонального управління ДПС, генерал-майор Володимир Єгоров.

Під час зустрічі йшлося про проблемні питання роботи прикордонників та завдання для стражів кордону на найближчу перспективу. Володимир Єгоров відрекомендував Ігоря Доменюка як вправного фахівця, який також має досвід роботи на Закарпатті і запевнив, що прикордонна служба налаштована на всебічну співпрацю з обласною владою.

Реклама

– Нині в нашій державі відбуваються кардинальні зміни і ми з вами маємо взяти в цьому процесі активну участь, – зазначив Ігор Бондаренко. – Працювати на благо держави означає в найкоротші терміни очистити ряди прикордонників від недобросовісних службовців, зламати контрабандні схеми, перш за все тютюнової. Ми вже маємо приклад ефективної співпраці обласної влади з митниками, завдяки якій надходження у бюджет за останні місяці значно зросли. На таку ж ефективну співпрацю я розраховую і з прикордонною службою та обіцяю вам всебічну підтримку.

Читайте також:
Прикордонники виявили літальний апарат, яким, ймовірно, доправляли контрабанду у Словаччину
Реклама

Присутній на зустрічі радник голови ОДА Сергій Гайдай порушив питання належної організації роботи прикордонників на відрізку державного рубежу у Рахівському районі.

Ігор Дюменюк подякував голові облдержаміністрації за слова довіри і запевнив у готовності всебічно співпрацювати над вирішенням поставлених керівництвом держави завдань.

Довідково. Ігор Миколайович Доменюк народився 13 травня 1979 року в с. Пахутинці Волочиського району Хмельницької області.

Реклама

У 2000 році закінчив Національну академію Прикордонних військ України, у 2016 році – факультет підготовки керівних кадрів Національної академії Державної прикордонної служби України.

Свій офіцерський шлях розпочав з посади заступника начальника прикордонної застави Сімферопольського прикордонного загону Кримського напряму Прикордонних військ України.

Проходив службу на посадах начальника прикордонної застави, начальника відділу прикордонної служби «Бердянськ», начальника відділу оборонної, мобілізаційної роботи та організації антитерористичних заходів штабу Бердянського прикордонного загону, заступника начальника відділу планування, оборонної, мобілізаційної роботи та організації антитерористичних заходів штабу, заступника начальника інформаційно-аналітичного відділу штабу Азово-Чорноморського регіонального управління, першого заступника начальника загону – начальника штабу Житомирського прикордонного загону, начальника Чопського прикордонного загону, заступника начальника штабу – начальника відділу організаційно-мобілізаційної роботи та організації повсякденної діяльності штабу Західного регіонального управління ДПС України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно