Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві такі іномарки, як "Чері", просто спалюють

В Мукачеві такі іномарки, як "Чері", просто спалюють
Кілька пригод за участю транспортних засобів сталося цими днями в краї. Близько півночі в дворі житлового будинку загорівся припаркований там автомобіль «Чері», що належить місцевій жительці. На...

Кілька пригод за участю транспортних засобів сталося цими днями в краї. Близько півночі в дворі житлового будинку загорівся припаркований там автомобіль «Чері», що належить місцевій жительці. На місце пригоди прибули пожежники, котрі припускають, що причиною загорання міг бути навмисний підпал.

ВІДЕО ДНЯ

У Хустський міськвідділ міліції звернувся із заявою власник одного з готельних комплексів у селі Шаян. Заявник повідомив про те, що серед білого дня з-під готелю невідомий зловмисник викрав автомобіль «Вольво», що належав його знайомому громадянину Румунії. Зниклу іномарку розшукує міліція.

А у виноградівський ВРЕР ДАІ звернулася жителька одного з сіл району з приводу заміни номерних знаків на своєму мікроавтобусі «Фіат». Коли ж іномарку перевірили по базі даних Інтерполу, то зясувалося, що вона розшукується як викрадена в Голландії. Обставини справи зясовуються.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно