Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

21-річний хлопець залишився без дачі

21-річний хлопець залишився без дачі
ВІДЕО ДНЯ

Упродовж доби закарпатські рятувальники тричі ліквідовували пожежі на території приватних обійсть. Один раз горіло у Сваляві, а дві пожежі виникли на Рахівщині. Так, 2 вересня о 14:37 до Служби порятунку Закарпаття повідомили про пожежу в приміщенні літньої кухні мансардного типу на вул. Бистрянській, що у Сваляві.

Про пожежу сповістили господарі, коли помітили на даху надвірної споруди полум’я. О 15:40 пожежу локалізували, а повністю ліквідували о 16:15. Вогнем знищено крівлю споруди на площі 35 кв. м та 28 кв. м перекриття, а також частину наявного там домашнього майна. Проте пожежі не дозволи перекинутися на поруч розташований житловий будинок та знищити його.

Реклама
Читайте також:
Пожежа в ТЦ в Ужгороді: у закладі було чимало порушень вимог протипожежної безпеки

А вже  о дев’ятій вечора в с. Видричка Рахівського району загорівся дачний будинок 21-річного власника. О 21:48 пожежу площею 24 кв. м локалізували, а о 22:35 повністю ліквідували. На жаль, врятувати від знищення вогнем дерев’яну споруду не вдалося.

Реклама

Цього ж дня о 13:15 горіло і на вул. Кутузова, що в с. Верхнє Водяне. Осередком загорання став навіс із сіном. Спільними зусиллями професіоналів Служби порятунку та вогнеборців місцевої пожежної команди даного населеного пункту о 14:00 пожежу було локалізовано, а ліквідація тривала ще трохи більше години. Вогонь знищив крівлю навісу та 5 тон сіна.

У всіх трьох випадках на пожежах ніхто з людей не постраждав. Причини виникнення та інші деталі подій з’ясовують компетентні служби. Загалом на пожежах працював 21 вогнеборець та сім одиниць техніки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно