Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тимошенко найближчі 7 років не буде президентом

Тимошенко найближчі 7 років не буде президентом
Юлія Тимошенко засуджено 7 років з позбавленням права обіймати посади у владі на 3 роки. Такий вирок озвучив суддя Родіон Кірєєв. Крім того він заявив, що позов НАК "Нафтогаз" щодо відшкодування...

Юлія Тимошенко засуджено 7 років з позбавленням права обіймати посади у владі на 3 роки. Такий вирок озвучив суддя Родіон Кірєєв.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того він заявив, що позов НАК "Нафтогаз" щодо відшкодування збитків "підлягає задоволенню в повному обсязі". Суддя відзначив, що враховуючи суспільно небезпечні дії Тимошенко він не бачить підстав для пом’якшення вироку. Суддя назвав доведеним фактом завдання Тимошенко 1,5 мільярдів збитків "Нафтогазу".

Інтернет-видання "Панорама Мукачева" звернулося за коментарем до депутата мукачівської міської ради  від  "Батьківщини" Івана Колядка: "Це абсолютно безпідставний вирок, немає навіть складу злочину. Це не вибір правосуддя, це вибір олігархічного клану, який є замовником вироку. І замовником Гаррі Поттера з нервовим тіком – Кірєєва. Тимошенко єдина, хто ще бореться з цим режимом. Тепер стало очевидним, що справедливості в нашій країні немає. Вирок, звичайно, буде оскаржений, висловляться політики, висловляться міжнародні організації. Наразі вказівок з центрального штабу щодо подальших дій немає".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно