Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівський водоканал здивований заявами про завищені тарифи

Мукачівський водоканал здивований заявами про завищені тарифи

Мукачівський водоканал здивований заявами про завищені тарифи
Як вже писало інтернет-видання «Панорама Мукачева», громадські організації та політичні партії Мукачева

Як вже писало інтернет-видання «Панорама Мукачева», громадські організації та політичні партії Мукачева звернулись до голови Антимонопольного комітету України В. Цушка та начальника Мукачівського МКП «Водоканал»  з попередженням. У їх заяві, зокрема, йшлося про те, що громада міста обурена підготовкою чергового підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення в Мукачеві.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо керівництво «Водоканалу» буде продовжувати грабіжні експерименти над населенням міста Мукачево, – йдеться у заяві, – то заявники залишають за собою право на проведення акцій протесту проти подальшої діяльності на посаді начальника «Мукачівводоканалу» . «Ми впевнені, – стверджують підписанти, – що 20% скорочення роздутого та нічим не обґрунтованого штату працівників комунального підприємства «Мукачівводоканал» та застосуванням нових технологій дозволить уникнути чергового підвищення». Також автори заяви вимагають надати їм можливість ознайомитися з процесом добування підприємством «Мукачівводоканал» води з 9-ти артезіанських скважин, які забезпечують водою Мукачево.

За коментарем щодо цієї заяви редакція інтернет-видання «Панорама Мукачева» звернулась безпосередньо до директора ММКП «Водоканал» Григорія Бегея:

Реклама

«Заяву від партійних та громадських організацій я вже отримав, це для мене не вперше, зараз готую відповідь.

Стосовно так званих «завищених» тарифів я не хочу щось коментувати, краще наведу для порівняння цифри. Не будемо йти далеко, візьмемо Закарпаття. Ціни на водопостачання та водовідведення: Берегово – 8.44; Ужгород – 6.51; Хуст – 7.56; Виноградів – 6.79; Тячів – 9.35; Свалява – 7.84, і нарешті, Мукачево – 6.85. Не забувайте, що підприємство експлуатує 217 км мереж централізованого постачання та 195 км мереж водовідведення. Думаю, коментарі тут зайві.

Реклама

Щодо «роздутого» штату. Більш ніж переконаний, що цифра 20% взята «з повітря», і нічим не підтверджена. А чому, власне, не 15%, чи не 50%? Водночас проінформую, що за перше півріччя 2011 року штатний розклад підприємства скорочено на 58 працівників.

І останнє, стосовно відвідин «Водоканалу». У відповіді на попередню заяву політичних партій від 17.02.2011 р. №225 ми пропонували ознайомитися з технологічним процесом видобування та подачі води споживачам міста. Однак вони не скористувалися цією пропозицією».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно