Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Не всі мукачівці задоволені AVE

Не всі мукачівці задоволені AVE
Подейкують, що прихід фірми AVE в Ужгород не сподобався деяким потенційним конкурентам на ринку збору сміття, і вони починають інформаційну антикампанію проти цієї фірми. Так це, чи ні, але на...

Подейкують, що прихід фірми AVE в Ужгород не сподобався деяким потенційним конкурентам на ринку збору сміття, і вони починають інформаційну антикампанію проти цієї фірми.

ВІДЕО ДНЯ

Так це, чи ні, але на адресу редакції одного з інтернет-видань надійшла скарга від жителів мікрорайону Росвигова, яких щодня о 5 ранку будять працівники AVE.

«Кожного дня з 5 до 6 ранку приїздить машина за сміттям і протягом півгодини стоїть шум та гуркіт. Про сон можна забути. Це зараз вже вікна зачинені, бо осінь, а влітку ж задуха, вікна відчинені, і складалося таке враження наче тобі над головою вантажать це сміття. І за такий сервіс я ще й плачу по 30 гривень в місяць», – поскаржилася жителька п’ятиповерхівки за адресою Генерала Петрова 30. На цю ж проблему звернули увагу також жителі сусідніх під’їздів та 9-поверхівки (адреса: Генерала Петрова, 36). Окремі жителі п’ятиповерхівки готові збирати підписи та скаржитися міському голові.

Реклама

Нам вдалося отримати коментар у директора фірми AVE в Мукачеві - Марії Дмитрівни Оленич: "Мешканцям цих будинків гріх жалітися, буквально недавно там був встановлений новісінький контейнерний майданчик з захисним екраном, на який ми витратили 20 тисяч гривень. Машинам справді доводиться затримуватись біля контейнерів, щоб поприбирати сміття навколо них. Якщо б мешканці були охайнішими, не доводилося б так довго "шуміти".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно