Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Директор Мукачівського аграрного коледжу має підроблений диплом (ВІДЕО)

Директор Мукачівського аграрного коледжу має підроблений диплом (ВІДЕО)

Директор Мукачівського аграрного коледжу має підроблений диплом (ВІДЕО)
Знайшовся ще один підроблений диплом Львівського університету імені Франка. На цей раз - у директора Аграрного коледжу в Мукачево Закарпатської області. Виявилося, диплом економіста, який вона...

Знайшовся ще один підроблений диплом Львівського університету імені Франка. На цей раз - у директора Аграрного коледжу в Мукачево Закарпатської області. Виявилося, диплом економіста, який вона надала, Львівський університет ніколи не видавав. Нагадаємо, фальшивий диплом цього вузу був і у заступника мера Львова.

ВІДЕО ДНЯ

Валерій Воронов показує копію диплома, яку йому передали працівники Мукачівського слідчого відділу. У документі говориться, що директор Аграрного коледжу закінчила Львівський університет імені Франка та отримала вищу освіту за фахом "економіст".

Валерій Воронов, колишній працівник аграрного коледжу:

Реклама

- Коли ми дали запрос у цей університет нам дали архівну довідку, де Балаж Надія Йосипівна ніколи там не вчилася і такий диплом не отримувала.

Маргарита Ладжун працювала в коледжі з кінця сімдесятих секретарем заочного відділення. Зараз на пенсії. Каже - директор прийшла сюди після закінчення школи - спочатку бібліотекарем, потім стала лаборантом.

Реклама

Маргарита Ладжун, колишній працівник аграрного коледжу:

- Підняти її справу - там має бути виклики на сесію, на настановчі заняття. Там такого нема. Я сиділа із завкадрами - я ті всі документи бачила, все, і в її особовій справі такого не було.

З зібраними документами колишні працівники коледжу пішли до міліції. Тут порушили кримінальну справу.

Реклама

Віктор Русин, начальник УМВС в Закарпатській області:

- Йшло слідство і коли прийшов запит із суда по заяві Балаж слідство не було ще завершено, на стадії розслідування кримінальної справи було скасована постанова про порушення кримінальної справи. Ми це опресували в апеляційний суд, апеляційний суд залишив в силі.

Суддя Мукачівського райсуду, який виносив рішення про припинення розслідування кримінальної справи, від коментарів відмовився.

Марина Коваль, кореспондент:

- Ми намагалися взяти коментарі у директора аграрного коледжу. За словами її підлеглих, вчора керівник була у відрядженні, а з сьогоднішнього дня - пішла на безстроковий лікарняний.

Не готові говорити і самі співробітники навчального закладу.

А ось студенти про директора відгукуються позитивно.

Реклама

Адріана, студентка Мукачівського аграрного коледжу, 2010 рік:

- Ні, ні та де, не може бути такого. Викладала менеджмент - дуже добре викладала, завжди на парах була.

Побачивши, що ми спілкуємося зі студентами, до нас підійшов заст. директора коледжу Василь Попович. Сказав, що викличе міліцію і попросив - не відволікати учнів і персонал від роботи.

В обласному управлінні освіти кажуть, що про ситуацію з дипломом не знають. По телефону начальник управління повідомив - коледж безпосередньо підпорядковується Мінагрополітики. Тепер справжність диплома економіста-директора Мукачівського аграрного коледжу - може перевірити тільки Міністерство освіти.

Марина Коваль, Юрій Ковальов

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно