Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу поліцейські зупинили 7 п’яних водіїв

За добу поліцейські зупинили 7 п’яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Перечинському, Іршавському, Воловецькому районах. Ще трьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

ВІДЕО ДНЯ

У селі Ворочево Перечинського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Rеnault Маstеr» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий  житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали  адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Читайте також:
П’яний водій травмував жінку з маленькими дітьми
Реклама

У селі Барвінок Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який робив незрозумілі маневри, а водій не був пристебнутий паском безпеки. Керував автомобілем житель села Середнє, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,66 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Білки Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому було несправне  освітлення. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не мав, від проходження медосвідування відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Реклама
Читайте також:
П’яний водій скоїв аварію і намагався втекти

У селі Жденієво Воловецького району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель Львівської області, який не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Реклама

Нагадаємо, нетверезий водій ледь не збив чоловіка, який ремонтував дорогу.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно