Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 27-річна закарпатка стала бабусею: подробиці шокуючої історії

27-річна закарпатка стала бабусею: подробиці шокуючої історії

27-річна закарпатка стала бабусею: подробиці шокуючої історії

12-річна дівчинка із Закарпаття народила дитину у Рівному. Хлопчика вагою понад три кілограми і зростом у 47-м сантиметрів. Вагітну у перинатальний центр привезли із сміттєзвалища, де живуть і працюють її родичі із Закарпаття. 

ВІДЕО ДНЯ

Така юна мама у Рівненському перинатальному центрі ще не народжувала. Дівчинку доправили сюди з переймами, але який тиждень вагітності, вона не знала. Її супроводжувала 27-річна мати. Вона повідомила, що дочка майже не розуміє ані української, ані російської. Саме тому інструкції лікарів жінка перекладала дівчинці сама. Пологи тривали десять годин.

Післяпологових ускладнень юна породілля не має, почувається добре. "Вона приходить до дитини, хоче його годувати груддю. Але в дитини є вроджена вада, яка не дозволяє використовувати грудне молоко", – каже заступниця головного лікаря з неонатології Галина Ковальова.

Реклама
Читайте також:
12-річна закарпатка стала мамою

27-річна бабуся хлопчика хоче забрати доньку з немовлям з лікарні. Медики кажуть, що зарано, бо новонародженого ще обстежують. Саме тому пильнують, аби породілля та бабуся з малим не втекли. Крім того, виписувати дівчинку нема куди, бо привезли породіллю сюди зі сміттєзвалища.

Реклама

Дівчинка з родиною приїхала сюди із Закарпаття нещодавно. Юний вік майбутньої мами тут нікого не дивував. "Моя жінка теж 13-річна", – каже житель Закарпаття Володимир Пап. За їхніми словами, татові новонародженого хлопчика 20 років. Він на Закарпатті, від дитини не відмовляється. Утім, його розшукує рівненська поліція. Більше про історію, яка шокувала всю Україну – у сюжеті "ТСН".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно