Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

1600 закарпатців замовили газ на зиму за літньою ціною

1600 закарпатців замовили газ на зиму за літньою ціною

Станом на 23 вересня понад 1600 споживачів із Закарпатської області подали заявки на участь в акції “Твоя енергонезалежність”. Відповідно до умов акції, у споживачів з’явилась можливість придбати газ як товар за ціною 5,99 грн за 1 м.куб.

ВІДЕО ДНЯ

Акція триває лише до 25 вересня. Використати придбаний газ слід в опалювальний період, тобто з 1 жовтня 2019 року до 31 березня 2020 року. Замовити об’єм газу можна в Центрі обслуговування клієнтів або в “Особистому кабінеті” на сайті 104.ua. Оплату необхідно здійснити на окремий рахунок, відкритий в АБ "Укргазбанк".

Читайте також:
Закарпатців попереджають: показники електролічильника треба подавати по-новому
Реклама

Для того, щоб долучитися до акції “Твоя енергонезалежність” через сайт 104.ua слід зайти у “Особистий кабінет”, натиснути на анімований банер, далі — на кнопку “Продовжити”, ознайомитися з умовами акції  і надати свою згоду. Наступний крок — вказати прогнозований об’єм газу на опалювальний період та здійснення оплати.

Якщо людина закупила газ у НАК “Нафтогаз” по акції за ціною 5,99 грн/м3, але в опалювальний період регульована ціна знизилася, то обрахунок проводитиметься саме за меншою ціною.

Реклама

“У разі залишку обсягу газу на кінець акції споживач зможе зарахувати суму на наступні періоди або повернути собі суму невикористаного обсягу газу”, — пояснила директор ТОВ “Закарпатгаз Збут” Вікторія Томинець. Станом на 23 вересня закарпатці замовили понад 2,2 млн кубометрів газу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно