Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Колишню дружину глави Нацполіції підозрюють у відмиванні грошей

Колишню дружину глави Нацполіції підозрюють у відмиванні грошей

Колишню дружину глави Нацполіції підозрюють у відмиванні грошей

Речник окружної прокуратури у Замосцю Артур Шикула підтвердив затримання на кордоні у пункті пропуску «Гребенне – Рава-Руська» трьох громадян України, які намагались ввезти до Польщі без декларування 500 тис. євро. Незадекларовані гроші виявили польські прикордонники.

ВІДЕО ДНЯ

«Затримано чотирьох осіб у зв’язку із підозрою на вчинення злочину з відмивання брудних грошей. Слідство у цій справі веде окружна прокуратура у Замосцю», - повідомив 24 вересня речник польської прокуратури Артур Шикула, інформує "Польське радо"/

За його словами, затримання відбулось у суботу, 21 вересня. Прикордонники затримали трьох громадян України та одного громадянина Хорватії. З огляду на інтереси слідства, польська прокуратура не розголошує прізвищ затриманих і не подає додаткових подробиць у цій справі.

Реклама
Читайте також:
Колишня дружина глави Нацполіції вивозила великі суми грошей у країни ЄС через кордон на Закарпатті, – ЗМІ

Як повідомляли ЗМІ вчора, серед затриманих у Гребенному виявилась  екс-дружина голови Національної поліції України Вікторія Князєва. Про її затримання повідомили низка українських блогерів і ЗМІ, щоправда йшлося про 650 тис. євро готівки. Медіа також повідомляли про те, що колишня дружина Сергія Князєва тричі перетинала кордон у Закарпатській області, двічі у Волинській і ще раз у Львівській.

Реклама

У понеділок увечері, 23 вересня, коли справа набула резонансу, затримання колишньої дружини підтвердив і сам Сергій Князєв. Але, за словами Князєва, гроші належали не його дружині, а власникові будівельної фірми "Атлант" Вадимові Кагану, який нібито заявив на кордоні, що перевозить велику суму грошей, однак не мав усіх потрібних документів.

"Наявного пакету документів щодо задекларованих грошей польським державним службовцям не вистачило. Польськими правоохоронцями та паном Каганом було прийнято спільне рішення про пред’явлення ще деяких оригіналів. Після цього інцидент було вичерпано", – зазначив Князєв.

Утім, судячи із повідомлення польської прокуратури, справа далека до завершення, оскільки розпочато розслідування за підозрою у відмиванні грошей.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно