Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У соцмережі повідомляють про масові обшуки на Закарпатті

У соцмережі повідомляють про масові обшуки на Закарпатті

Закарпатський активіст Роман Келемен у соцмережі Фейсбук оприлюднив інформацію про те, що сьогодні в Ужгороді та Мукачеві проводяться чисельні обшуки, поліція працює в посиленому режимі. Він також зазначав, що обшуки проводять у Хустській міськраді.

ВІДЕО ДНЯ

"А в Хусті навіть взяли в облогу Хустську міську раду та пропускають всіх в будівлю по посвідченнях (інші кажуть, що взяли когось на хабарі), – запевняє Роман Келемен. – З чим це пов’язано, точно поки невідомо, але є такі слухи, що обшуки проводяться в рамках розслідування кримінального провадження по замаху на життя начальника УЗЕ області Андрія Іванківа, в якого у липні декілька разів стріляли з автоматичної зброї".

Однак, як офіційно повідомили у Хустській міській раді, новина, поширена Романом Келеменом про те,  що в Хусті взяли в облогу міську раду, є фейковою. "В Хусті проходять збори резервістів. За погодження керівництва міста Хуст, проходять спільні навчання військових разом із поліцією, пожежниками та лікарями. Відношення до подій в Ужгороді та Мукачеві немає", – зазначили в міськраді.

Реклама
Читайте також:
Підозрювані – обличчям у землю, вилучено наркотики та багато грошей: подробиці спецоперації у Хусті

За словами активіста, на Закарпаття літаком та гвинтокрилом прилетіли спецпризначенці. В операції задіяні 600 силовиків. Зазначимо, що наразі офіційної інформації від правоохоронців поки нема.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно