Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День відкритих дверей сьогодні відбувся в УжНУ

День відкритих дверей сьогодні відбувся в УжНУ
ВІДЕО ДНЯ

День відкритих дверей проходив в Ужгородському національному університеті. Захід уже став традиційним, його мета – інформувати старшокласників, які обирають майбутню професію, про можливості навчання у виші.

На урочистій зустрічі в ректораті привітали одинадцятикласників ужгородських шкіл. Насамперед із вітальним словом виступив Володимир Смоланка, ректор УжНУ, він запросив молодь ознайомитися з пропозиціями університету для абітурієнтів, також згадав про роботу Літнього університету. Серед переваг навчання саме в цьому виші назвав, зокрема, зв’язки із закордонними ВНЗ, можливість проходження там практики, широкий спектр застосування фахових навичок у майбутній професії.

Реклама
Читайте також:
19 студентів УжНУ стажувалися в Ужгородській міськраді

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв розповів про співпрацю міської ради з Ужгородським національним університетом, наголосив на фаховості колективу вишу, професіоналізмі викладацького складу, підготовці фахівців у різних галузях, побажав майбутнім студентам добре вчитися та знайти гідну роботу в нашій країні, а всій команді вишу – наснаги.

Реклама

Проректор УжНУ Ігор Король ознайомив з історією навчального закладу, особливостями навчання на факультетах, яких тут два десятки. Додав, що на сьогодні в УжНУ навчається близько 15 тисяч студентів, з яких понад 1700 – іноземці.

Школярам показали ролик про університет, також нині молодь може завітати на факультет, який зацікавив, поспілкуватися зі студентами та викладачами, і, за словами організаторів, знайти орієнтири для вибору майбутньої професії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно