Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Уряд призначив нового тимчасового голову "Укравтодору"

Уряд призначив нового тимчасового голову "Укравтодору"

Кабінет міністрів України призначив тимчасово виконуючим обов’язки голови Державного агентства автомобільних доріг України Олега Федоренка. В "Укравтодорі" повідомили, що Федоренко має 20-річний досвід роботи у дорожній галузі.

ВІДЕО ДНЯ

Зазначимо, що 24 вересня попередній керівник Укравтодору поляк Славомір Новак написав заяву про відставку. Уряд її погодив. Новак зазначив, що його відставка – це особисте рішення.

Що відомо про Олега Федоренка?

Федоренко має профільну освіту. Він закінчив Український Транспортний Університет за спеціальністю інженер-будівельник. До призначення він працював начальником Управління експлуатації доріг "Укравтодору", а раніше – в Службі автомобільних доріг Київської області і держпідприємстві "Київський облавтодор".

Реклама

Олег Федоренко очолював управління експлуатації доріг і відповідав за якість і контроль робіт з ямкового ремонту, нанесення розмітки та прибирання снігу.

У декларації за 2018 рік Федоренко вказав три земельні ділянки і квартиру у Київській області. Цікаво, що будинок під Києвом на 120 квадратних метрів почали будувати у 2014 році, коли він переходив зі Служби автодоріг у Київській області в Укравтодор. За його словами, він отримував достатньо зарплати, щоб почати будівництво, використовуючи залишки будматеріалів батьків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно