Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Патрульні розповіли про нічну погоню у Мукачеві

Патрульні розповіли про нічну погоню у Мукачеві
ВІДЕО ДНЯ

27 жовтня, близько опівночі, мукачівські патрульні отримали повідомлення від небайдужого громадянина про те, що імовірно нетвереза особа намагається сісти за кермо автомобіля Volkswagen біля одного з ресторанів на вулиці Данила Галицького.

Прибувши на місце події патрульні помітили цей транспортний засіб. Під час поїздки водій не увімкнув покажчик повороту перед здійсненням маневру, тож патрульні подали водієві сигнал про зупинку через гучномовець та проблискові маячки. Водій на це не реагував. Його автомобіль продовжив рух та збільшив швидкість.

Реклама

Втім, погоня не тривала довго. Вже на вулиці Росвигівській чоловік не впорався із керуванням, скоїв наїзд на бордюр та виїхав на зелену зону, при цьому знісши кілька новонасаджених дерев. Автомобіль отримав механічні пошкодження коліс та корпусу, тому поїздка для водія скінчилася. Сам чоловік внаслідок автопригоди не постраждав.

Читайте також:
Патрульні оприлюднили відео нічної погоні
Реклама

"Під час спілкування патрульні помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Однак, пройти відповідний огляд він відмовився", – зазначили в УПП Закарпатської області.

У підсумку, на нього склали ряд адміністративних матеріалів, серед яких протокол за скоєння ДТП (ст.124 КУпАП), протокол за керування автомобілем у нетверезому стані (ч.1 ст.130 КУпАП), за невиконання вимоги поліцейського про зупинку автомобіля (ст.122—2 КУпАП), тощо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно