Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У двох районах горіли літні кухні

У двох районах горіли літні кухні

Перший виклик на пожежу надійшов вранці 28 жовтня о 07:07 до іршавських вогнеборців. Тут, за поки невстановлених обставин, загорілась надвірна споруда (літня кухня) у селі Довге на вулиці Колгоспній.

ВІДЕО ДНЯ

Для ліквідації загорання на місце було направлено чергове відділення місцевого пожежно-рятувального поста,  які менш ніж за 10 хвилин локалізували пожежу та о 07:55 повністю ліквідували її на площі 63 кв. м. Завдяки вправності вогнеборців від розповсюдження вогню вдалось врятувати житловий будинок власників та ще одну господарчу споруду.

Читайте також:
На Воловеччині рано-вранці спалахнула пожежа
Реклама

Ввечері тієї ж доби, о 22:16, виклик надійшов вже до рахівських вогнеборців. Телефонували мешканці с. Біла Церква, котрі повідомили про загорнання надвірної споруди (літньої кухні) на вулиці Жовтневій. По прибуттю на місце чергового відділення державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків та вогнеборців місцевої пожежної команди с. В. Водяне вогонь вже почав перекидатись на поруч розташований житловий будинок власників. Тож діяти треба було швидко.

У двох районах горіли літні кухні – 01
Реклама

О 23:00 спільними зусиллями професіоналів ДСНС та команди місцевих вогнеборців пожежу було локалізовано та о 00:05 вже наступної доби ліквідовано остаточно. Внаслідок пожежі знищено крівлю надвірної споруди на площі 70 кв. м. В обох випадках травмованих та загиблих не було. Причини встановлюють відповідні служби.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно